Sites die ik vaak gebruik
Toon # 
# Weblink Hits
1   Link   Lorem Ipsum generator
Deze site biedt je een 'dummy' tekst om folders te ontwerpen, zodat de aandacht van de beoordeelaars niet afgeleid wordt van de eigenlijke vormgeving.
663
2   Link   TagCrowd
Deze site toont in één oogopslag de kernwoorden van een tekst. Magisch!
803
3   Link   Het Geheugen van Tinternet
Het zou de naam van een stripverhaal kunnen zijn, maar dat is het niet. Je tikt een webadres in en The Way Back Machine toont je hoe die site er vroeger uitzag.
869
4   Link   Online foto's bewerken
Heel handig als je thuis geen grafische programma's hebt: een website waar je foto's rudimentair kan bewerken. Verkleinen of met het contrast en de kleuren spelen. Ofwel enkele 'speciallekes' uitproberen... De moeite!
847
5   Link   Wikipedia
Er is het internet 'vóór wiki' en 'ná wiki'. Ook op het werk gebruik ik het vaak om snel op de hoogte te raken van een bepaald thema. En sinds kort voeg ik zelf ook wel eens een paginaatje toe hier en daar... zoeken maar!
758
6   Link   Leuven op 't Net
De Leuvense internauten, op een hoopje bijeen.
995
7   Link   Radio 1
Elke ochtend wakker worden met de stemmen van Kristien, Roger, Machteld of Lode om me op de hoogte brengen van het laatste nieuws. Op zaterdag meestemmen voor mijn favorieten in de Carte Blanche-lijst. Op zondag meequizzen met de Tekstbaronnen. En da
747
8   Link   Online Zweeds-Nederlands woordenboek
Ooit al een opstelletje geschreven in het Zweeds? Neen? Wel, open dan alvast een tabblad met deze site. Goed begonnen is half gewonnen. Börjat bra är vunnit halvt. Fröken, en öl till!
902
9   Link   VRT Taaladvies
Dit is de plaats waar taalknobbels en schrijvers hun potloden komen scherpen tussen twee alinea's door. Handig als de kat in het bos tussen de bomen haar jongen niet meer ziet terug te vinden.
795
10   Link   De Standaard
De online-krant De Standaard
686
11   Link   De Morgen
De online-krant De Morgen
701