Kafka aan de K.U.Leuven Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Administrator   
vrijdag, 11 april 2008 22:36

De universiteit doet ook aan Administratieve Vereenvoudiging. Vice-rector Abraham houdt zich daarmee bezig. Het project heet KUfka, een samentrekking van K.U.Leuven en Kafka, "met een knipoog naar de federale website rond dit thema. 

Er is zelfs een meldpunt waar je als K.U.Leuven-werknemer tips kan geven om de interne administratie te vereenvoudigen. Ik weet niet hoe het zit op uw pc, maar op mijn Mac krijg ik nergens doorklikken van de hoofdpagina naar het eigenlijke meldpunt. Curieus.

Aangezien ik werk voor een vzw die geassocieerd is met de universiteit, geniet ik van sommige voordelen die haar gewone werknemers krijgen. Niet alle voordelen, maar toch veel. Dat loopt niet altijd even vlotjes. Telkens mijn contract in het verlengd moest worden, werd ik uit de gemeenschappelijk personeelsdatabase gesmeten en werkte mijn bibliotheekskaart niet meer. Ik sta niet alleen in die positie. Er zijn honderden mensen met een gelijkaardig statuut. Het zou dus handig zijn dat wij ook tips kon geven op het KUfka-meldpunt. Maar omdat ons loon niet rechtstreeks van de universiteit komt, kan dat dus niet... 

Kafka binnen KUfka? 

Laatst aangepast op vrijdag, 11 april 2008 22:54